Bike Routes VZZ Logo

Novosti

13. novomarofska biciklijada ŠIC NA BIC

Novomarofska biciklijada u organizaciji udruge “Mladi za Marof”, uz potporu grada Novog Marofa te biciklističkog kluba Maraton Beciklin, ove vas godine vodi kroz naš lijepi kraj po trinaesti puta. Ruta tradicionalno započinje u 10 sati na Trgu hrvatske državnosti u Novom Marofu odakle se kreće prema Grani, Gornjem i Donjem Makojišću do rijeke Lonje.

Do Breznice se ide kroz Breznički Hum, Butkovec i Krščenovec. Nakon kraćeg odmora nastavlja se prema Visokom kroz Vinično i Kračevec, te kroz Sudovec dolazimo da cilja ovogodišnje biciklijade, streljane SK Termika u Možđencu gdje će biti ručak i osvježenjej za sve sudionike.

„ŠIC NA BIC“ je u posljednjih nekoliko godina postala jedna od najpoznatijih rekreativnih biciklijada u sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Okuplja gotovo tri stotine biciklista koji klače četrdesetak kilometara po široj okolici Novog Marofa te okolnim gradovima i općinama. Dođite s vašim biciklom u subotu 30. lipnja u Novi Marof te podržite biciklizam i zdrav način života sudjelujući u 13. po redu biciklijadi ŠIC NA BIC kojoj je ove godine slogan „Pusti lajk i sjedni na bajk“.

 

Više informacija na: https://www.facebook.com/events/445462555876093/